Shibuya Crossing Tokyo Japan

Tokyo part 2

We zijn al weer drie dagen in Japan en eigenlijk is er teveel om allemaal te vertellen. Maar voor de nieuwsgierige mensen in Nederland, hier toch een korte update. Dinsdag zijn we dus aangekomen en heeft Jorg ons mee genomen Tokyo in en woensdag hebben we dit voortgezet. Eerst lekker bijgeslapen ’s ochtends en daarna zijn we voor ons eerste tempelbezoek naar Asakusa geweest. Daarna heeft Jorg ons een straat laten zien waar ze allerlei kookgerei verkopen, van potjes, stokjes en messen tot plastic voorbeeldbordjes voor in de etalage.

Volgende stop: Electric Town (Akihabare); de must to see voor elke EL-er 🙂 Mega-winkels gezien en een soort markt voor allerhande onderdeeltjes.

Shibuya Crossing

Voor het avondeten zijn we vertrokken naar Shibuya waar we ook een (vrij) drukke kruising hebben gezien: Shibuya Crossing (zie de coverfoto).

Oversteken op Shibuya Crossing

We hebben lekkere noodle-soep gegeten en daarna de karaoke eens uitgeprobeerd. Behalve dat alles in het Japans is, zijn we uiteindelijk bij de Engelse liedjes gekomen en is het een leuke tijd geweest!

Tsukiji Fish Market

Vandaag (17-10) ging de wekker erg vroeg om op tijd naar de vismarkt te gaan. Om 5 uur zaten we in de metro op weg naar Tsukiji Fish Market. Hier gekeken hoe de veiling in zijn werk gaat en hoe daarna de vis verkocht wordt op een grote markt. Daarna lekker Sushi gegeten in een klein restaurantje achter de vismarkt.

Tsukiji Fish Market Tokyo Japan

Nikko

Daarna op weg naar Nikko voor het bekijken van een aantal tempels. Het was leuk om eens iets echt Japans te zien, of althans hoe wij buitenlanders Japan denken te kennen. Er waren veel schoolklassen bij de tempels en verder was het mooi om alles eens te bekijken!

Tempel in Nikko

Tempel in Nikko

En uiteraard worden er ook de nodige artistiek verantwoorde foto’s gemaakt. Hieronder is een foto te zien van de Shin-Kyo brug in Nikko.

Shin-Kyo brug in Nikko

(Visited 112 times, 1 visits today)

5 reacties

  1. Heel leuk om te lezen en zien hoe jullie het in Japan hebben. Geniet ervan!En Jantien en Ren‚: dank voor jullie lieve berichtje! Mijn eerste week als juf was pittig maar ook heel leuk!

  2. Hoi allemaal,Fijn te lezen dat jullie het naar de zin hebben. De foto’s maken ons jaloers!!Veel plezier als jullie het land verder gaan ontdekken.Groetjes,Ans en Bas van Helden

  3. Geweldig, dat jullie een goede reis hebben gehad en zo genieten van Tokyo. We wensen jullie nog een fijn verblijf toe in Japan en zijn zeer benieuwd naar het vervolg van jullie verhalen. De foto’s zijn mooi, fijn te zien, dat Ren‚ en Jantineke er echt bij zijn.Veel liefs, Jan en Emmy

  4. Hoi allemaal, (en jantien speciaal)ik heb via papa deze site doorgekregen, dus nu kan ik jullie toch nog een beetje in de gaten houden! Ziet er nu al super uit!Heel veel plezier!!Liefs,Rianne.

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close