Burg Bentheim - Pulverturm

Photo Friday: Contrast

Je hoeft niet altijd ver weg om mooie dingen te zien. De burcht ‘Burg Bentheim’ ligt net over de grens bij het plaatsje Bad Bentheim. Op een mooie zonnige dag zijn we hier de burcht gaan bekijken en tegen de strakblauwe lucht, steekt de burcht heel mooi af. Ik vond dit daarom een goede inzending voor het Photo Friday thema van deze week: Contrast.

Alle foto’s van het bezoek aan de burcht zijn te bekijken op Flickr.Not always is it necessary to travel far for beautiful shots. This stronghold ‘Burg Bentheim’ is located just passed the border in the city of Bad Bentheim. On a sunny day we went to visit the stronghold and against the clear blue sky the towers really stand out. Therefore I thought this was a good entry for the Photo Friday challenge of this week: Contrast.

In my Flickr album all photographs of our visit to Burg Bentheim can be seen.

(Visited 320 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close