Canadian War Memorial Holten

Photo Friday: Stillness

Elk jaar op kerstavond is er een herdenking op de Canadese begraafplaats in Holten. Schoolkinderen steken bij elk graf een kaarsje aan en hiermee worden de gesneuvelden in WWII herdacht. Wij zijn hier twee jaar geleden bij geweest en dit was erg indrukwekkend. Een foto zeer toepasselijk voor het thema “Stillness” van deze week, want soms moet je gewoon even stilstaan en herdenken.

Each year on Christmass eve a memorial takes place at the Canadian cemetry in Holten, the Netherlands. With the lighting of candles by school children at each grave, the fallen soldiers from WWII are remembered. We have been to this memorial two years ago, which was very impressive. A photo suited for this weeks theme “Stillness”, because sometimes you just need to stand still and remember.

(Visited 586 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close