Een nieuw jaar, nieuwe kansen…

2015 is van start en we kunnen ons allemaal weer opmaken voor 365 dagen vol mooie momenten, leuke belevenissen en dit alles hopelijk in goede gezondheid.

Dat laatste is mijn goede voornemen (eigenlijk meer wens) voor dit jaar. Zorgen dat mijn been weer helemaal in orde komt, ik weer “normaal” kan lopen en weer zelf op pad kan. Inmiddels is de externe fixateur verwijderd en heb ik vorige week een gipsspalk gekregen. Deze is al weer vervangen door lichtgewicht gips. Volgende week mag ik weer terugkomen voor nieuw gips waarbij ze elke keer mijn pezen en spieren weer wat oprekken zodat de voet in 90 graden komt te staan ten opzichte van het been. Als dat gelukt is, komt loopgips in zicht.

We hebben dus al weer wat stappen de goede kant op gemaakt. De komende tijd rustig doorgaan en dan als het echt weer mag er hard aan werken om alles weer met mijn enkel te kunnen.

(Visited 133 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.