Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Nog 6 dagen… en dan de volgende fase

Vandaag heb ik weer een controle gehad in het ziekenhuis. Ik ging er vanuit dat de pinnen nog tot 15 januari erin zouden blijven. Vandaag was er echter ander nieuws. Volgende week woensdag (24 dec) mag ik terugkomen en gaan ze de externe fixateur verwijderen. Een mooi kerstcadeautje dus.

Ik ben heel erg benieuwd hoe het in zijn werk zal gaan. Alles gaat poliklinisch in de gipskamer. Daarna krijg ik nog voor twee weken gips zodat de wondjes een beetje kunnen genezen. Allemaal duimen dus voor volgende week.

Lees meer:

(Visited 841 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.