Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Magische december uitjes: Disneyland Parijs

In december willen we vooral gezelligheid, warmte en knusheid. We versieren er op los en ontsteken wat extra lichtjes en kaarsjes om de donkere dagen voor kerst door te komen. Steden worden mooi versierd, kerstmarkten georganiseerd en heerlijke maaltijden uitgedacht. Uitjes zijn normaal iets voor de zomermaanden, het hoogseizoen. Wat is er nu te doen in die koude wintermaanden? Een grote aanrader vind ik om Disneyland Parijs te bezoeken in de decembertijd.

550px

Het hele park wordt omgetoverd tot een mooi kerstplaatje. Kerstversiering in Main Street, de kerstparade is te bekijken met het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom en het hele park ademt kerstsfeer uit. Omdat de wachtrijen niet zo lang zijn in de wintertijd, kan je in lekker veel attracties en af en toe een heerlijke kop warme chocomelk tussendoor zorgt ervoor dat je er een hele leuke tijd kan hebben.

550px

550px

550px

Bekijk alle foto’s van Disneyland Parijs in December hier.

(Visited 224 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.