Sri Lanka
Sri Lanka

Sri Lanka en Malediven – foto’s

Inmiddels zijn we al weer even terug in Nederland en hebben we afgelopen weekend de laatste foto’s van de reis naar Sri Lanka en de Malediven uitgezocht. Er zijn al een paar foto’s verschenen bij de reisverslagen, maar nu zijn er drie digitale albums met daarin de mooiste plaatjes van de vakantie. Klik op de foto’s hieronder om naar het betreffende foto-album te gaan.

Sri Lanka – een 9-daagse rondreis

sri lanka ruïne?

Malediven

malediven palmboom

Malediven – onderwaterfoto’s

malediven onderwater

(Visited 186 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close