Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Wilderness

Tijdens onze reis in Brazilië hebben we regelmatig door het oerwoud gelopen. Soms kom je dan hele mooie plekjes tegen in de wildernis, zoals dit lieve watervalletje. Heerlijk koud water om je voeten in te koelen na een lange wandeltocht!

Photo Friday: Wilderness

(Visited 161 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close