Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Building

Sinds de bruiloft van gisteren en de voorbereidingen daarvan, zit ik weer helemaal in de LEGO-mood. Aangezien het bruidspaar nogal van LEGO verzamelen houdt en gewoon een envelopje geven zo saai is, hebben we een LEGO-envelop gebouwd. Bij het thema Building moest ik daar gelijk aan denken. Ik had voor een gebouw kunnen kiezen, maar de constructieve kant van dit thema, leek me origineler.

Since the wedding yesterday and the preparations, I’m back in the LEGO mood. Since the couple have a large LEGO collection and giving a simple envelope is too boring, we’ve built a LEGO envelope. I could have choosen a single building, but the constructive side of this issue, seemed more original.

(Visited 27 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close