Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Building

Sinds de bruiloft van gisteren en de voorbereidingen daarvan, zit ik weer helemaal in de LEGO-mood. Aangezien het bruidspaar nogal van LEGO verzamelen houdt en gewoon een envelopje geven zo saai is, hebben we een LEGO-envelop gebouwd. Bij het thema Building moest ik daar gelijk aan denken. Ik had voor een gebouw kunnen kiezen, maar de constructieve kant van dit thema, leek me origineler.

Since the wedding yesterday and the preparations, I’m back in the LEGO mood. Since the couple have a large LEGO collection and giving a simple envelope is too boring, we’ve built a LEGO envelope. I could have choosen a single building, but the constructive side of this issue, seemed more original.

(Visited 22 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.