Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Tranquil

Bij het thema “Tranquil” ofwel rustig moest ik gelijk denken daan de overgang tussen stad en natuur die we in Japan hebben meegemaakt. De stad is vol met mensen, auto’s, bussen, treinen… maar eenmaal op het zuidelijke eiland Kyushu aangekomen, overheerste de rust. Deze plek vonden we bij toeval toen we een pauze wilden tijdens het autorijden. Een mooi uitzicht zonder verder iemand in de buurt.

With the theme “Tranquil” or calm, I thought of the transition between city and nature we have experienced in Japan. The city is full of people, cars, buses, trains … but once we arrived on the southern island of Kyushu, the calm dominated the rest. This place we found by accident when we wanted a break while driving. A nice view without anyone in the neighbourhood.

Japan-Kyushu

(Visited 25 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.