Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Ook dit jaar geen kerstboom

Elk jaar begin ik weer de discussie of er een kerstboom mag komen in de woonkamer. Zo eentje met echte naalden waarbij het hele huis heerlijk gaat ruiken naar dennennaalden. Elk jaar weer verlies ik die discussie met glans en dus heb ik het dit jaar anders aangepakt.

Ik kwam dit jaar met het voorstel om een LEGO kersttafereel te bouwen op tafel. Er zijn nu twee exclusieve kerst-sets uit in de LEGO-shop en ik vond ze al een tijdje heel erg gaaf. Gelukkig was Olaf het er mee eens en nu pronkt er een mooi kersttafereel bij ons in de woonkamer.

Onze kleine mini-kerstboom zal ook nog wel ergens een plekje krijgen, ik gok ik de vensterbank, want daar is het nu wat aan de donkere kant. En dan nog her en der wat kerstballen ophangen en we zijn helemaal klaar voor de kerst!

50%

Het verschil tussen de kersttafel van vorig jaar en dit jaar. Moet zeggen dat ik het LEGO kerst tafereel toch meer sfeer vindt geven.

(Visited 100 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close