Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Tien mooie momenten

rightMijn fijnste huis

Dat is het huis waar ik nu woon. Een leuk flatje, niet al te groot, samen met Olaf in een vrij rustige buurt in Enschede. Tuurlijk zou het huisje wel iets groter mogen en zijn er dingen die verbeterd kunnen worden, maar het is wel echt ons huisje (nou ja eigenlijk is het van de huurbaas, maar het is fijner te denken dat het jouw huis is).

De leukste levensfase

Klinkt afgezaagd, maar momenteel ben ik best wel blij met hoe mijn leven is. Een paar dagen per week werken, wat studeren, leuke momenten met vrienden, uit eten in de stad, af en toe een leuke reis maken, duiken, dansen, naar de film, sporten…. wat wil je nog meer?

Het dapperste wat ik ooit deed

Waar ik nog steeds trots op ben, is dat ik ben begonnen met duiken. In het begin vond ik het doodeng en was ik bang voor alles wat er in het water leeft. Inmiddels voel ik me heel erg op mijn gemak onderwater en ben ik inmiddels begonnen aan de Divemaster-cursus om nog meer bij te leren op duikgebied. Verder ben ik helemaal geen durfal, dus ik doe niet aan hoogtes, parachutespringen, cliff-diving en al dit soort enge bezigheden, die laat ik over voor de echte durfals. Betekend dus wel dat wat voor mij dapper lijkt, dat de echte durfals dat als een makkie zien.

Het beste werk

Ik heb jarenlang bij de AH in Den Dolder gewerkt. Dit was echt een hele fijne periode met hele leuke collega’s. De brood-/kaasafdeling was helemaal mijn ding en ik ging jaren met plezier om half zes naar mijn werk ’s ochtend. Nu ben ik aan het werk in het ontwerpen en bouwen van websites, ook erg leuk, maar echt niet te vergelijken. Beide dingen zijn ontzettend leuk om te doen. Ik denk wel dat ik bij de AH werken alleen niet mijn hele leven zou kunnen doen, terwijl het werken aan en met websites mij voorlopig niet zal vervelen.

Roelfina.net Webdesign

Het lekkerste eten

Hoewel ik nog nooit in Italië ben geweest, vind ik op dit moment Italiaans eten het lekkerste. Ik kan genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza of een goedgevulde lasagne. 

Fernando de NoronhaDe meest fantastische vakantie

De gaafste vakantie die ik tot nu toe heb meegemaakt is de rondreis door Brazilië. Van de kust, tot grote steden, tot in de Amazone, van elk onderdeel van die reis heb ik genoten. Het grootste hoogtepunt was denk ik wel het verblijf op het eiland Fernando de Noronha, 500km uit de kust, waar we hebben gedoken en gezwommen met dolfijnen. Een ervaring die me nog steeds goed is bijgebleven, ondanks dat de reis al vier jaar geleden is.

De verschrikkelijkste ex

Die heb ik niet! Ik heb één ex en die kan ik duidelijk niet verschrikkelijk noemen. Dat was echt een kwestie van een leuk jaartje gehad samen en volledig uit elkaar gegroeid. We hadden daarna ook beide geen liefdesverdriet, dus dan gok ik dat het maar goed was dat we uit elkaar zijn gegaan.

Het meest geslaagde kapsel

Daar ben ik nog naar op zoek. Ik heb wel eens wat geëxperimenteerd met mijn haar, maar ik ben nogal een watje op dat gebied. Ik heb al een aantal jaren mijn haar hetzelfde geknipt, schouderlang en in laagjes. Het enige dat wisselt is de lengte van mijn pony, momenteel is die lang genoeg om bij mijn staart in te kunnen. vroeger was ik nog wel eens rigoreus en wilde ik ineens mijn haar eraf en als je dan een kapper als moeder hebt, moet je dat niet te hard zeggen. Vaak had ik er dan twee dagen later enorm spijt van, dus ik durf nu niet zoveel meer met mijn haar te doen.

M’n stoerste outfit

Dat wisselt door de jaren heen. Vroeger vond ik mijn skaterbroeken en gave tuinbroeken helemaal het einde, maar inmiddels vind ik een leuk spijkerrokje met een fijn shirt of blousje veel gaver staan.

Het mooiste concert

Marco Borsato @ Westerpark 2010Ik ga niet zo heel vaak naar concerten toe. Afgelopen zomer zijn we bij Marco Borsato @ Westerpark geweest en dat vond ik wel een heel gaaf concert. Ooit ook bij concerten van Candy Dulfer, Anouk en Bon Jovi geweest. Bij allemaal had ik een hele leuke avond, maar te vergelijken is het niet echt. De meest gezellige concerten zijn denk ik elk jaar tijdens de Kick-In wanneer het Introductieconcert plaatsvindt. Het is dan altijd super gezellig en het maakt eigenlijk niet uit wat er op het podium staat, we maken er dan toch wel een feestje van.

(Visited 103 times, 1 visits today)

2 reacties

  1. Leuk zo’n lijstje. Ik had ooit een ideale kapper maar zo duur! (Was student dus kreeg flinke korting maar was nog steeds duur). Het voordeel was wel dat mijn haar zo geknipt werd dat ik gelijk een half jaar geen kapper meer nodig had. Helaas, die kapper is weg uit Nederland, dus nu ben ik op zoek naar een nieuwe ideale kapper.

  2. Ik doe even kort met je mee:Mijn fijnste huis: maakt niet zoveel uit, als manlief er maar is, want dat maakt het een thuis.De leukste levensfase: de fase waarin ik nu zit is tot nu toe gewoon wel het leukste, maar ik weet niet wat er nog gaat komen.Het dapperste wat ik ooit deed: op mijn 16de een man reanimeren en hem daarmee het leven redden.Het beste werk: tja, wat is beste werk? Hoe zie je dat? Ik ga dan toch voor hobbywerk, sommige van mijn foto’s vallen hier dan wel onder.Het lekkerste eten: da’s niet zo moeilijk, een lekkere boterham (zo donker mogelijk en zo vers mogelijk), met boter en oude kaas. Niet spectaculair, maar wel reuze lekker.De meest fantastische vakantie: onze recentste reis, 6 weken door Australie.De verschrikkelijkste ex: ik heb er maar ‚‚n, maar die was nu ook weer niet zo verschrikkelijk, we groeiden gewoon uit elkaar.Het meest geslaagde kapsel: wat ik op dit moment heb is wel redelijk geslaagd.M’n stoerste outfit: een spijkerbroek van Tom Tailor met stoere gesleten plekken, boots eronder en een stoere trui erop. Wat ik vandaag draag dus eigenlijk.Het mooiste concert: daar reken ik toch het concert van John Legend in HMH onder, mijn eerste echte concert, als tiener was ik niet zo’n concertganger, dus pas heel laat ontdekte ik het fenomeen en genoot ervan.

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close