Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

#TwitSint – uitpaksessie

Vanavond is het dan zover: het heerlijk avondje is gekomen! De temperatuur is er wel naar, dus laat het #TwitSint uitpakfestijn maar beginnen. Helaas zit ik op het moment supreme op een housewarming, dus ik heb stiekem iets eerder mijn #TwitSint kadootje opengemaakt. Ik weet dus nu eindelijk wie mijn geheime Sint is, dus bij deze hartelijk dank @Jolan_nl!

Het spannenste moment is natuurlijk het openen van de doos. Bleek dat de Sint mij meerdere pakjes gunde en een leuk gedicht. De zelfgehaakte onderzetters gaan zeker van pas komen in deze koude winter, er zullen genoeg kopjes thee en koffie gedronken worden. Tijdens het drinken kan ik dan genieten van de inhoud van het Kleine Twitter handboek en mijn LEGO verzameling is verder uitgebreid met een brandweerauto met minifiguur.

Het meest origineel zijn toch wel de zeesterren en de manta, ik gok geïnspireerd op mijn duikhobby en echt superleuk bedacht! Beste #TwitSint, dank u wel voor alle leuke pakjes en het leuke gedicht! Het was een heel leuk evenement om aan mee te doen en vond dit dan ook wel een hele leuke afsluiter!

#TwitSint collage

(Visited 51 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close