Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Update 5: Day Zero Project

Het Day Zero project is iets naar de achtergrond verdwenen, maar dit betekend niet dat ik me er niet meer mee bezig hou. Een aantal doelen zijn voortdurende doelen voor de loop van het project, maar hier wordt zeker al wel vooruitgang op geboekt.

15. Ga op tijd naar bed, zodat je om 08:00 uur ’s ochtends aan het werk kan
Dit doel gaat redelijk goed, ik lig er eigenlijk elke avond voor 12 uur in waardoor ik ’s ochtends ook kan opstaan. Alleen afgelopen week ging dit doel flink de mist in toen Olaf een aantal keren midden in de nacht gebeld werd en eruit moest om iets voor zijn werk te regelen. Dit was donderdag en ik heb er nog steeds last van.

30. Ruim elke week de woon- en werkkamer op/leeg
Onze woonkamer ziet er de laatste maanden eigenlijk wel steeds netjes uit. Alleen op de eetkamertafel liggen soms nog spullen, maar over het algemeen is het lekker opgeruimd in de woonkamer. Helaas ligt de zooi meer ergens anders, bijvoorbeeld in de studeerkamer.

34. Ruim het berghok zo ver mogelijk leeg
Het berghok is een behoorlijk eind opgeruimd. Veel onnodige dozen en frutsels hebben het huis verlaten en inmiddels kunnen we overal weer bij in de berging. Nu ik weer met duiken ben begonnen is het ook wel belangrijk dat ik makkelijk bij mijn duikspullen kan, anders word je er helemaal gek van.

36. Ruim de kledingkast op en doe alles weg dat niet meer past
Ongeveer twee maanden geleden heb ik alle kleding uit de kasten gehaald en uitgezocht. Er zijn in totaal 4 vuilniszakken naar het goede doel gegaan, gevuld met kleding die wij toch niet meer droegen. Het fijne gevolg was dat er inmiddels weer ruimte is in de kast om leuke nieuwe kleding in op te bergen.

51. Laat een foto afdrukken op canvas
Inmiddels is er een fotocanvas binnen met de Kinkaku-Ji tempel uit Japan. Deze kon ik bestellen met een bon die ik van de Kick-In heb gekregen voor mijn verjaardag. Hij is echt heel mooi geworden, beter dan ik had verwacht.

Foto-canvas

85. Koop een nieuwe telefoon
Omdat mijn vorige telefoon mij het leven soms nogal zuur maakte, was het eigenlijk tijd voor een nieuwe telefoon. Maar aangezien het nog even duurde voor ik mijn abonnement kon verlengen, was het even geduld hebben. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van de HTC Desire en dit is echt een van de fijnste telefoon (eigenlijk meer een pocket-pc) die ik ooit heb gehad. Mission accomplished!

94. Volg een EHBO cursus
Mijn EFR-brevet is weer netjes up-to-date, dus ook dit doel kan ik afstrepen van mijn lijstje. Nu moet ik deze over twee jaar weer updaten, maar dit valt waarschijnlijk net buiten de greep van dit Day Zero Project.

Toch een redelijke voortgang al zeg ik het zelf. En het is ook niet de bedoeling om alles in 1 keer af te ronden. Ik moet er nog mee doen tot in 2012! In elk geval gaan we weer gestaag verder en kijk voor een overzicht van alle doelen en de stand hiervan op mijn Day Zero Project pagina.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close