Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Nieuwe layout

Het stond al een tijdje op mijn To Do lijstje, maar echt ermee aan de slag gaan was nog niet gelukt. Ik wilde een wat strakkere layout voor mijn weblog, dus niet meer zoveel tierelantijntjes, maar vooral een basic site waar de foto’s en artikelen de basis zouden vormen. Vandaag vond ik de layout ver genoeg gevorderd om online te mogen. Er zullen vast her en der nog wat schoonheidsfoutjes inzitten, maar die kom ik dan vanzelf tegen. Zie hieronder de metamorfose.

Voor:


Weblog before

Na:


Weblog after

Ik ben er zelf erg blij mee, het leest in elk geval iets rustiger. De komende week zal er her en der nog wel iets kleins worden aangepast, maar de basis is er. Kom je iets tegen dat niet werkt of wat niet klopt, dan hoor ik het natuurlijk graag.

Dit betekent ook dat er weer een doel van mijn Day Zero Project is behaald, want daar stond het maken van een nieuwe layout voor mijn weblog als doel 48 op mijn lijstje. Binnenkort maar eens kijken waar ik nu sta met dit project, want inmiddels zijn toch de eerste 8 maanden om en wordt het misschien wel tijd om wat doelen bij te stellen.

(Visited 52 times, 1 visits today)

9 reacties

  1. Hai, ik ben ook bezig met een DZP. Het is leuk om ook anderen daarin te volgen en kwam je op het spoor, maarrem, klopt het dat je RSS-knop het niet doet? Het is een mooie knop, maar ben de link kwijt…

  2. @benjamin De oude layout had zeker ook wat, ik was er alleen wel een beetje op uitgekeken. Maar hij is niet weg, wie weet maakt hij nog eens een comeback.@Schop Tuurlijk mag je me daarin opnemen.@Chantal, @Stro, @Sanne Bedankt voor de complimentjes.

  3. Ik ben er erg blij mee, alleen nog een klein probleempje met de Flickr images in Chrome en Safari (een reset die zorgt dat de marges verdwijnen), maar verder lijkt hij goed te werken.

  4. In Safari 5.0.1 prima werkend! Strakker is in ieder geval gelukt: knaap staaltje van Time Management met alle plannen die je hebt, films die je kijkt en boeken die je leest!

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close