Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

The A-Team: the Movie

Afgelopen week zijn we eindelijk naar The A-Team geweest. Echt jeugdsentiment, want ik gok dat ik echt alle afleveringen minstens drie keer heb gezien van de serie. Alleen over de film had ik nog weinig goede verhalen gehoord, dus enigszins gereserveerd ben ik in de bioscoopzaal gaan zitten.

Gelukkig was er aan het concept van The A-Team weinig veranderd en werden er nog steeds gepandserde bestelbusjes gefabriceerd met allerlei materialen die voorhanden waren. De film is wel wat moderner gemaakt. Hij speelde niet tijdens de Vietnam oorlog, maar de Irak oorlog, maar aan het concept is weinig veranderd.

Alleen toch jammer dat er in de film wel doden vallen, terwijl in de serie dit eigenlijk nooit gebeurt. In de serie zijn het masters in het net mis schieten naast auto’s. En uiteraard vliegen de auto’s daarna over de kop en kruipen de boeven uit de auto’s om daarna vastgezet te worden. Ook in de film vliegen er auto’s door de lucht en worden er dingen opgeblazen, alleen nu komen ze er niet altijd levend uit.

Maar al met al heb ik me prima vermaakt bij de film en zorgde het ervoor dat ik eigenlijk wel weer een keer de serie afleveringen wil kijken, gelukkig worden die momenteel uitgezonden, dus kan ik me er prima mee vermaken.

(Visited 70 times, 1 visits today)

3 reacties

  1. Ja we zijn blijven zitten. Ik vond juist de oude Murdock onherkenbaar geworden. De oude Face herkende ik eigenlijk meteen. Wel oud geworden natuurlijk, maar hij leek nog erg. Ik vond dat wel een gave toevoeging aan de film om toch nog een beetje een link met de serie te zien 🙂

  2. Ben je nog blijven zitten tot na de aftiteling? Extra scene met de oude/nieuwe Face en Murdock. Vooral Face was onherkenbaar oud geworden.

  3. Ik heb de serie nooit zo kunnen waarderen (al heb ik begrepen dat ik daarom een cultuurbarbaar ben), maar de film lijkt me wel erg leuk! Al is het maar omdat Liam Neeson en Bradley Cooper meespelen 🙂

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.