Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Review: Angels & Demons

rightGisteravond sinds lange tijd weer naar de bioscoop geweest, althans naar een goede film. Mijn ervaringen met Spion van Oranje wil ik namelijk zo snel mogelijk vergeten… Maar gisteren dus naar Angels & Demons geweest. De boeken van Dan Brown lees ik altijd in een adem uit, maar de vorige film was mijn toch wat tegengevallen. Met een kritische blik zat ik daarom in de bioscoopzaal en ik moet zeggen dat ik aangenaam ben verrast. Het verhaal werd vrij neutraal gebracht, was mooi gefilmd en aangezien het lezen van het boek al een tijdje geleden was, waren ook sommige plotwendingen weer een verassing voor me.

De film werd gedraait zonder pauze, wel even een lange zit, maar je kwam wel echt in het verhaal te zitten. Uiteraard zijn er ook wel wat ongeloofwaardige dingen aan de film, bijvoorbeeld dat ze bij elke kerk exact 2-3 minuten voor de deadline aankomen, maar dat soort details zal je altijd hebben in dit soort films. Ik vond het in elk geval een leuk avondje uit en het is dan ook zeker een aanrader!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.