Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Movie Challenge

leftVia www.sanye.nl kwam ik terecht op de website van Aleida. Elk jaar schrijft ze een challenge uit om de 150 gekeken films te halen. Dit kan op DVD, PC of gewoon op TV zijn, maar in de bioscoop mag natuurlijk ook. Ik heb al een redelijk aantal films gezien en aangezien ik in de zomervakantie er meestal wel redelijk wat verslind, ben ik benieuwd hoe ver ik ga komen. Mijn voortgang is te volgen via de pagina Movie Challenge. Ik zit nu op 21, maar dat worden er vast snel meer.

Ik vond het in elk geval ook weer een goede reden om weer eens naar de bioscoop te gaan, dus vanavond staat de film Angels & Demons op het programma. En wil je ook meedoen met de Movie Challenge 2009, schrijf je dan in via de website van Aleida of klik op de button.

(Visited 22 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.