Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Films sorteren

leftEen media-PC is erg makkelijk, zeker voor alle verzamelde films door de loop van tijd. Alleen als het een stuk of 100 film worden, dan is het overzicht een beetje weg. Vanochtend ben ik daarom bezig geweest om de films te categoriseren en per categorie in een map te zetten. Op zich niet moeilijk denk je waarschijnlijk, maar het nadeel is dat Mythtv dan wel de data welke was opgehaald uit de iMDB weer weggooid. Dus bij alle films opnieuw de data ophalen en de juiste covers erbij zoeken. Het is even werk, maar het resultaat is wel een veel overzichtelijkere media-PC. Nu kijken of we hem zo netjes kunnen houden!

(Visited 60 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.