Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Brasil: here I come!

Zo inmiddels ben ik er helemaal klaar voor. Mijn tas is ingepakt, ik ben ingecheckt en heb alle reispapieren. Wat wil je nog meer? Ik ben zelfs onder de bagagelimiet gebleven met 16.8 kilo, dus dat valt alles mee. Wie weet komen er tijdens de vakantie nog wat updates, maar dat merken jullie vanzelf wel 🙂 Voor nu wens ik jullie vanaf deze plek allemaal een fijne zomer in Nederland of op vakantie en tot eind augustus!

(Visited 32 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close