Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Animatiefilms

Wie geniet er niet van: animatiefilms. Afgelopen week heb ik Over the Hedge gekeken. Een komische film van de makers van Shrek en Madagascar. Hierin zie je maar dat dieren soms net mensen zijn (of was het nou andersom). Eigenlijk wilde ik ook nog Cars kijken, maar dat gaat niet meer lukken voor ik vertrek naar Brazilië. Maar wie weet kan ik hem wel in het vliegtuig kijken, je weet het maar nooit.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close