Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

We worden wereldkampioen… (of toch niet)

"We" hebben ons gekwalificeerd, want als Nederland voetbalt, is er altijd maar 1 kant en dat is voor. Dus op naar het WK 2006 in Duitsland en kijken wat het daar gaat brengen. Mijn mening is dat je het bij Oranje nooit weet: of ze spelen goed en hebben geen geluk, of ze spelen slecht en hebben mazzel of van allebei een beetje. Wordt dus weer een voetbal seizoen waar we niet omheen gaan kunnen met alle oranje en rood/wit/blauwe straten, maar nog even mentaal de tijd om ons voor te bereiden, want het is pas in juni zover.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close