Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Exit

Wie het tennis een beetje volgt weet het al, Clijsters heeft haar winnende reeks niet kunnen voortzetten in Filderstadt. Ze moest het veld ruimen tegen Elena Dementieva. Deze week is er bijzonder veel vrouwentennis te zien op zowel het internet als op TV (Eurosport). Verveel je je dus wel eens overdag, dan weet je wat je daar kan vinden (voor sommige mensen vast een welkome afleiding). Voor meer informatie over het vrouwentennis van deze week kan je terecht op de site van de WTA-tour.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close