Photo Friday: Ocean

Nadat ik mijn enkel had gebroken in 2014, zijn we in het najaar van 2015 eindelijk weer eens op vakantie geweest. Omdat ik nog niet heel veel kon, hebben we een vakantie uitgezocht waarbij dat niet zo’n probleem zou zijn. Een reis naar Florida en vanaf daar een cruise maken door het caribisch gebied. Deze foto is gemaakt tijdens de opkomende zon aan het strand in Florida.

After breaking my ankle in 2014, we were finally on holiday again in the fall of 2015. Because I could not do a lot, we chose a holiday that would not be such a problem. A trip to Florida and from there make a cruise through the Caribbean. This photo was made during the rising sun at the beach in Florida.

(Visited 292 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close