Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Stedentrip-tip: London in kerstsfeer

Christmas at Covent GardenIn mijn vorige post riep ik het al, het thuiszitten zorgt er wel voor dat ik eindelijk mijn foto’s eens uitzoek. Zo kwam ik ook de foto’s tegen van ons tripje naar London vorig jaar eind november. De hele stad was net helemaal ondergedompeld in kerstverlichting en dat is echt een magische tijd om zo’n mooie stad te bezoeken.

We hadden een mooi appartement in de wijk Fitzrovia (Oxford House Serviced Apartments – Tottemham Rd). Dit bleek een ideale plek te zijn in London met heel veel leuke dingen op loopafstand. O.a. hebben we The British Museum bezocht en daar heb ik mijn ogen uitgekeken aan veel klasieke kunst, maar ook bijvoorbeeld aan deze mooie koepel.

The British Museum

Een ander hoogtepunt was het bezoek aan de Warner Bros Studio Tour van Harry Potter. In het plaatsje Watford net buiten London bevindt zich dit enorme complex waar je langs allerlei rekwisieten van de films loopt, door bekende ruimtes, langs kostuums. Fantastisch om te zien, helemaal rond de kersttijd wanneer ze Hogwarts onder een sneeuwdeken bedekken. Zeker de moeite waard om eens heen te gaan als je eens in de buurt bent.

550px

550px

rightEen bezoek aan Covent Garden is ook zeker aan te raden. Alles in kerstsferen, zelf London nagebouwd met LEGO, helemaal iets voor ons. Genieten van de straatartiesten en gewoon fijn rondstruinen door de kleine straatjes. Na het eten nog langs de Thames wandelen over de winter fare en genieten van alle mooi verlichte gebouwen. Of wandelen langs alle mooie theaters, je voelt je echt gelijk in de feestdagenstemming.

Het is dat er nog zoveel mooie steden zijn die we nog een keer willen bezoeken, anders zou ik zo weer een tripje naar London boeken. Maar eerst maar eens wat andere plekjes zien. Als je nog aanraders hebt voor stedentripjes, laat gerust een berichtje achter!!

Alle foto’s van deze trip zijn hier terug te vinden.

(Visited 163 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close