Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Wondere wereld van de makelaardij: vervolg

rightJe zou denken, dat huis moet er inmiddels toch wel een keer zijn. Helaas, helaas, niets is minder waar. We zitten nog steeds in ons kleine flatje en wachten af…

Inmiddels hebben we al heel wat huizen bekeken en zijn nu tot twee keer toe daadwerkelijk met een huis verder gegaan. Tot twee keer toe lijkt dit niet heel makkelijk te gaan. Je zou denken dat makelaars en verkopers blij zijn als er iemand komt kijken naar hun huis, of enige vorm van interesse kunnen waarderen. Niets is minder waar voor ons, makelaars die niet thuis geven, vergeten terug te bellen, etc. Zeker nu de woningmarkt nog onzekerder is geworden sinds januari, zou je denken dat makelaars wel iets meer moeite zouden doen om een huis te verkopen (of aankopen).

Je vraagt je bijna af waar makelaars van leven in deze tijd met de ontzettend lage doorstroming. Ach wij wachten nog maar even geduldig af tot de kogel een keertje door de kerk is. “Haastige spoed is zelfden goed“; luidt immers het spreekwoord. Ik ga dus mijn best doen om nog even geduld op te brengen en niet zelf op de stoep te staan bij de makelaar of de verkopers. Dat maakt het er waarschijnlijk ook niet beter op…

… geduld … pfff het is maar moeilijk …

(Visited 99 times, 1 visits today)

2 reacties

  1. Daar lijkt het idd op. Het is gewoon erg lastig om een makelaar aan de lijn te krijgen of te zorgen dat ze je terugbellen. Ze doen nauwelijks moeite om een huis aan de man te brengen. Wel wonderlijk waar ze dan hun rekeningen van betalen momenteel…

  2. Is een rare tijd om te kopen. Met verhalen over dalende huizenprijzen wil je natuurlijk altijd iets voordeligs vinden, maar makelaars krijgen meestal provisie op basis van de verkoopprijs. Die willen dus graag een hoge prijs, kennelijk nog liever geen prijs dan een lage?

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close