Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Fijne verrassing

Vorige week was Olaf de hele week weg van huis voor een training. Een verschrikking vind ik dat soort weken altijd, maar het hoort er nou eenmaal bij. En hoewel we nooit iets aan Valentijnsdag doen, is het toch ook niet leuk om die dag in je eentje thuis te zitten…

Woensdags werd ik ineens gebeld door de receptie op het werk. Er was iets voor me bezorgd, of ik het even wilde komen ophalen. Blij verrast mocht ik daar een mooie bos bloemen in ontvangst nemen, die nu na bijna een week super mooi zijn opengekomen en de hele woonkamer opfleuren.

De kleine verrassingen, juist op de momenten dat je het niet verwacht, maken het leven leuk. Zeker als je verder heel druk bent, is het goed om soms even stil te staan bij de wat kleinere dingen en momenten. En hoe gek het ook klinkt, als ik naar deze mooie bos tulpen kijk, word ik wat rustiger in mijn hoofd. Misschien dus altijd maar zo’n bos bloemen op mijn bureau of in de woonkamer zetten, dan kan ik volledig zen worden.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.