Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

2013: Wat zal dit jaar brengen?

Het nieuwe jaar is nog maar een paar dagen oud, maar mijn hoofd loopt al over van de plannen, goede voornemens en ideeën voor komend jaar. Aan goede voornemens geen gebrek: meer bloggen, vaker sporten, huis kopen, leuke plekken bezoeken, veel duiken, etc…

De plannen in mijn hoofd zijn op dit moment met name op werkgebied. Ik heb net een paar weken vrij gehad en in die paar weken heb ik zoveel ideeën opgedaan wat ik allemaal zou willen doen, dat het nu de vraag is wanneer ik er aan toe ga komen 🙂 Gelukkig maar dat er nog 362 dagen in dit jaar zitten om alles te realiseren.

Ik hoop voor iedereen dat het een jaar wordt vol leuke uitdagingen en fijne momenten!

(Visited 27 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.