Skyfall

Film: Skyfall

Eindelijk is er weer een nieuwe James Bond film en wel weer eentje met Daniel Craig. Een dag na de Nederlandse premiere zat ik in de bioscoop aan het scherm gekluisterd om weer heerlijk te genieten van een echt Bond-verhaal. De 23e al weer en als het aan mij ligt, volgen er nog veel meer.

Toch knap dat elk verhaal typisch James Bond blijft, maar alles toch met zijn tijd mee gaat. Afgewisseld met heerlijke Britse humor is het net een spannend boek waar je niet uit wilt opkijken. Wat mij betreft echt een aanrader om te kijken!
 

right

(Visited 271 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close