Serie Sherlock Holmes

Serie: Sherlock Holmes

Al een tijdje geleden werd ik op de serie Sherlock Holmes van de BBC gewezen. Er was een driedelige mini-serie uitgebracht met in de hoofdrollen Sherlock Holmes en Dr. Watsen, maar dan in de 21ste eeuw gesitueerd.

BBC: “Sherlock Holmes and Dr John Watson’s adventures in 21st Century London. A thrilling, funny, fast-paced contemporary reimagining of the Arthur Conan Doyle classic.

Serie Sherlock Holmes - BBC miniserie

Met afleveringen van 1,5 uur moet je er wel even goed voor gaan zitten, want halverwege een aflevering stoppen is eigenlijk geen optie. Laat je meezuigen in een wereld vol mysteries waarbij je verbaast wordt over het denktempo van Sherlock en de droge humor van Dr. Watson. In razendtempo bekijkt Sherlock elke crime-scene en gaat hij het avontuur aan op zoek naar de dader. Alles natuurlijk met de heerlijke Britse droge humor als basis van de serie.

Vanwege groot succes is er een tweede mini-serie gemaakt die afgelopen januari is uitgezonden op de BBC. Ik vind het in elk geval zeker de moeite van het kijken waard!

(Visited 827 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close