Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Ride

Toen we in Istanbul waren vorig jaar hebben we een ritje gemaakt in deze authentieke tram. Niet omdat we daardoor sneller op de plek van bestemming waren, maar puur voor de lol. Deze “Nostalgic Istiklal Caddesi Tram” is te vinden op de Grande Rue de Pera in Beyoglu, Istanbul.

When we were in Istanbul last year we made ??a ride in an authentic tram. Not because it enables faster travel to your destination, but just for fun. This “Nostalgic Istiklal Caddesi Tram” is running on the Grande Rue de Pera Beyoglu, Istanbul.

Photo Friday: Ride

(Visited 13 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close