Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Mother Nature

Deze week geen lastig thema, er valt immers genoeg te bedenken bij het thema “Mother Nature”. Ik moest gelijk denken aan de enorme natuurkrachten die je overal op de wereld tegenkomt. Zo hebben we op vakantie in Brazilië bij een enorme waterval gestaan, de Iguacu Falls, waar het water zo’n oorverdovend kabaal maakt, dat je er wel respect voor moet krijgen. En natuurlijk levert dat ook mooie plaatjes op!

This week theme is not difficult, since there’s plenty to consider with the theme “Mother Nature”. I immediately associated it with the enormous natural forces that you encounter throughout the world. When we were on vacation in Brasil and stood next to a huge waterfall, the Iguacu Falls, the water makes a deafening noise and you can only have respect for natures forces. And of course it gives us beautiful pictures!

Iguacu Falls

(Visited 24 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close