Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Travels

Met de Photo Friday van deze week daar kon ik wel wat mee. Het thema is namelijk “Travels” en laat ik er daar nou al wat van achter de rug hebben. Hieronder een compilatie van vier mooie reizen, er waren er nog veel meer, maar deze staan toch wel bovenaan in mijn favorietenlijstje.

The Photo Friday this week was something I could work with. The theme is in fact “Travels” and that’s something I’ve done quit a few times. Here a compilation of four beautiful trips, there were many more but these are nevertheless top of my list of favorites.

Photo Friday: Travels

(Visited 15 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close