Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Human Form

Onderwater ben je als mens eigenlijk een rare vis in de grote oceaan. Je ziet er zo anders uit in je “Human Form” dan alles om je heen dat je nogal afsteekt bij de omgeving. In elk geval handig om elkaar terug te vinden onderwater en het zorgt voor leuke foto’s.

Underwater you as a human look like being a really weird fish in the ocean. You look so different in your “Human Form” then everything around you that you are quite contrasting when compared with the surroundings. In any case, it’s useful to find each other. And it gives nice pictures.

Photo Friday: Human Form

(Visited 9 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close