Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Winter Wonder Land

Winter Wonder Land

De eerste sneeuw van het jaar heeft toch altijd wel iets bijzonders. Inmiddels ben ik al een beetje gewend aan de kou, hoewel dit wel na een fikse verkoudheid was. Net voor het eerst door de sneeuw boodschappen gaan doen en ik heb de glibberigheid overleefd. De verwarming draait overuren, maar dat is wel wat waard als je vanuit de koud weer je lekkere warme huisje binnenloopt.

Het mooie winterlandschap is een mooi sfeertje voor het Sinterklaasfestijn dat komend weekend voor de deur staat. Morgen mag ik mijn #TwitSint pakketje openmaken en hierover twitteren en zaterdag gaan we met mijn familie uit eten vanwege Sinterklaas. Hopen dus dat zaterdag de snelwegen we een beetje begaanbaar zijn, want we moeten vanuit Enschede naar Dieren.

Genoeg leuke dingen voor de boeg dus! En vanaf gisteren mag ik elke dag een vakje openmaken in de LEGO Adventskalender. Elke dag dus een klein kadootje, waarbij de eerste twee een minifiguurtje en een sneeuwpop waren. Er volgen vast nog wel meer fotootjes de komende weken!

(Visited 265 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close