Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Fluffy

Een thema waar ik wel iets mee kan: Fluffy. Ik moet dan altijd aan het liedje “Pluizig en Blauw” denken uit Sesamstraat. Gelukkig heb ik ook mijn pluizig en blauwe monster in huis in de vorm van ElePHPant die Olaf meegenomen heeft van een Symfony conferentie in Parijs.

A theme that works for me: Fluffy. I always think of the song “Fuzzy and Blue” from Sesame Street. Luckily I have my own fuzzy and blue monster at home in the form of ElePHPant which Olaf has taken home from a Symfony conference in Paris.

ElePHPant

(Visited 31 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close