Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Architecture

Bij architectuur denk je al snel aan moderne en futuristische gebouwen, maar “vroeger” bestond er natuurlijk ook al architectuur. En van deze ontwerpen sta ik vaak nog meer te kijken dan van de hedendaagse architectuur. In Istanbul kan je niet om het bekijken van een moskee heen en daar vroeg ik me al snel af hoe ze binnen de enorme ronde overspanningen voor elkaar hebben gekregen zonder moderne hulpmiddelen. Deze week dus een stukje oudere architectuur: de Blauwe Moskee in Istanbul.

In architecture, you think quickly of modern and futuristic buildings, but many years ago there was of course also architecture. I find these buildings are often very ingeniously build. In Istanbul you have to view a mosque when you are over there and soon I asked myself how they managed to make the huge round of tensions in the mosques without modern tools. This week is a bit older architecture: the Blue Mosque in Istanbul.

Blue Mosque - Istanbul

(Visited 42 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close