Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Burgundy

Photo Friday - weekly photo challengeEen best pittig thema deze week, want veel foto’s met bordeaux erin heb ik niet. Er liggen ook geen mooie rode herfstbladeren buiten op straat (alleen gelige), dus toen maar met de camera in de weer om het enige bordeaux-rode meubelstuk op de foto te zetten.

A pretty hard theme this week, as I don’t have many pictures with burgundy in it. There are no burgundy autumn leaves outside (only yellow ones), so I got the camera to photograph the only burgundy furniture in our home.

Photo Friday: Burgundy

(Visited 20 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close