Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Macro shot

Photo Friday - weekly photo challengeOp vakantie in Duitsland bij de Edersee (2006) kwamen we deze vlinder tegen, rustig genietend van het mooie weer. Zelf was ik nog niet 100% tevreden over de foto, maar ja een vlinder kan nou eenmaal vliegen… dus weg was ie daarna.

On holiday in Germany near the Edersee (2006) we came across this butterfly, quietly enjoying the beautiful weather. I myself was not 100% satisfied with the picture, but a butterfly can fly… so he was gone in no time.

Butterfly

(Visited 21 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close