Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Photoshop Skills

Photo Friday - weekly photo challengeWe blijven in het thema, namelijk de Kick-In, de introductie van de UT. Tijdens de Kick-In vindt het Enschedespel plaats waarbij de moord op de voorzitter Marissa moet worden opgelost. Aangezien deze moord natuurlijk fictief is, moest er het een en ander gephotoshopt worden, zie hier het resultaat. Helaas zijn mijn eigen photoshop skills nog niet zo goed ontwikkeld. Bij mij hield het op bij de lichtbewerking en het wegshoppen van twee personen. Het bloed is erin gephotoshopt door Mart Jansink.

We continue the theme, namely the Kick-In, the introduction of the UT. During the Kick-In the Enschede Game will take place with the assassination of President Marissa that must be resolved. Since this murder is obviously fictitious, there was a photo to be Photoshopped, see here the result. Credits to Mart Jansink: he photoshopped the blood in this photo for the Enschede Game. Furthermore two persons are removed by me and some color changes to make her look dead.


(Visited 46 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close