Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Best Friend

Photo Friday - weekly photo challengeDeze Photo Friday ging iets te snel voorbij om de juiste foto te vinden. Voor het thema “Best Friend” wilde ik een foto plaatsen van Tijger, de kat van Olaf’s vader. Vorig jaar is Tijger helaas overleden, maar ze heeft voor jaren plezier gezorgd.

This Photo Friday was gone a bit too fast to find the right picture. For the theme “Best Friend” I wanted a picture post of Tiger, the cat of Olaf’s father. Last year Tiger sadly deceased, but she has made for many years of enjoyment.

550px

(Visited 70 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.