Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Best Friend

Photo Friday - weekly photo challengeDeze Photo Friday ging iets te snel voorbij om de juiste foto te vinden. Voor het thema “Best Friend” wilde ik een foto plaatsen van Tijger, de kat van Olaf’s vader. Vorig jaar is Tijger helaas overleden, maar ze heeft voor jaren plezier gezorgd.

This Photo Friday was gone a bit too fast to find the right picture. For the theme “Best Friend” I wanted a picture post of Tiger, the cat of Olaf’s father. Last year Tiger sadly deceased, but she has made for many years of enjoyment.

550px

(Visited 79 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close