Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Alice in Wonderland 3D

Alice in Wonderland - The HatterGisteravond was het eindelijk zover! Een bezoekje aan de film Alice in Wonderland 3D stond op het programma. Ik had op Twitter al lovende reacties voorbij zien komen en had hoge verwachtingen voordat de film was begonnen. Nu had ik dit ook bij Avatar en daarbij moet ik eerlijk zeggen dat het wat tegenviel. gelukkig maakte de film Alice in Wonderland alle verwachtingen meer dan waar. Ik heb de hele film zitten genieten van de wondere wereld waar Alice in terecht komt.

Je wordt meegesleept in een wereld vol wondere figuren als the Blue Caterpillar, the Chesire Cat, the Red Queen en the Mad Hatter. Ze zijn allemaal zo gek als een deur, maar toch passen ze volledig in de wereld waar ze in leven. Uiteraard zijn ook de morele lessen terug te vinden in de film, maar dat maakt het een echte Disney film, zoals de les “Als je aardig bent voor anderen, zijn anderen aardig tegen jou” (scène met de Bandersnatch).

Ik ben wel weer enigszins scepties over de toevoeging van 3D aan deze film. Ok je zit wel iets meer in het verhaal dan bij een 2D film, maar ik zou het ook hier de EUR 2,50 toeslag vanwege de 3D brilletjes niet waard hebben gevonden. Gelukkig maar dat ik nog vrijkaartjes had, zodat je ongeremd van de film kon genieten. Ik ben benieuwd in welke richting de 3D films zich gaan ontwikkelen en vooral wat voor films er in 3D uitkomen.

(Visited 206 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.