Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Quantum of Solace

leftGisteravond heb ik eindelijk de “nieuwste” James Bond film Quantum of Solace gezien. Een vermakelijke avond is het geweest moet ik zeggen. Maar er moet wel gezegd worden dat Quantum of Solace enige aandacht vereist om de film een beetje goed te kunnen volgen. Nou kan dat ook komen door het gebrek aan ondertiteling waardoor af en toe de tekst moeilijk te verstaan was, maar voor een James Bond film vond ik het verhaal af en toe wat ingewikkeld. Maakt niet uit voor het vermaak en het spektakel wat zeker in de film zat, want daar komt ook genoeg van voorbij. Misschien dat het wat ingewikkeld lijkt, omdat ze de film in 106 minuten hebben gestopt, waardoor het de kortste Bond-film ooit is geworden. Een kwartiertje extra tijd had wellicht wat meer rust in de film gebracht, maar je kan natuurlijk niet alles hebben.

Ook overleven maar bar weinig mensen de film. Van de gecrediteerde hoofdpersonen gaat meer dan de helft dood in de film. Is toch een behoorlijke score voor een Bond-film lijkt mij. Zoals dus al gezegd, vond ik het wel een gave film om een keer te hebben gezien. Weer eens een net iets andere Bond-film die niet van A-Z volledig voorspelbaar was.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.