Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Film: Sex and the City

leftGisteravond voor de tweede keer de film Sex and the City gekeken. En ook voor de tweede keer vond ik het een leuke film. Natuurlijk wel behoorlijk voorspelbaar, want zoveel veranderd er niet. Relaties gaan uit, weer aan, of toch weer uit… Nu er wordt gesproken over een vervolgfilm, kan natuurlijk de speculatie gaan beginnen wat daarin gaat gebeuren. Gaan Carrie en Mr. Big scheiden, krijgen ze kinderen, komt Samantha weer terug bij Jerrod of zal er dit keer iets met Charlotte gebeuren? We merken het vanzelf en ik gok dat het in elk geval wel weer een grappige Sex and the City film zal worden.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.