Back in NL

Back in NL!

Na twee lange reisdagen zijn we weer terug in Nederland. De eerste dag was een treinreis van Kumamoto terug naar Tokyo en door naar Tokyo Narita Airport. Alle overstappen gingen goed en rond 18 uur ’s avonds kwamen we aan op Narita Airport. Vandaar met de Shuttle bus naar het hotel om de bagage te droppen en weer terug naar het vliegveld om daar wat te eten. Na het eten is Jorg ons nog even komen opzoeken om de laatste spullen (die we bij hem hadden achtergelaten) langs te brengen en was het afscheid nemen van elkaar.

De dag erop waren we om 8 uur al weer op het vliegveld voor de reis terug naar Nederland. Ingechecked en bagage afgegeven en toen begon de lange reis. Eerst 12 uur van Tokyo naar Zürich en daarna nog 1,5 uur naar Amsterdam. Rond 19:00 uur plaatselijke tijd zijn we geland en een kwartiertje later was de bagage er al. We werden opgehaald door Koos en dus ging ook de terugreis behoorlijk soepel.

Inmiddels zijn we in Enchede aangekomen, is de post uitgezocht, de eerste was in de machine en heb ik een nacht van 12 uur gemaakt en dus weer helemaal bijgeslapen. Vandaag maar beginnen aan het leren van mijn tentamen van vrijdag!

Binnenkort (lees komend weekend) komen er wel ergens foto’s te staan van de reis!

(Visited 38 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close