Himeji Castle Japan

Himeji Castle

Vanochtend ging onze reis weer verder door Japan. Op weg naar Tottori met een tussenstop in Himeji om daar het grootste kasteel van Japan te bekijken. En inderdaad het was een erg indrukwekkend kasteel om te zien. In totaal 6 verdiepingen en dus weer een heleboel traptreden gezien vandaag. Hier waren al wat herfstkleuren te zien wat het uitzicht alleen maar mooier maakte. Ook de zon deed weer even mee vandaag gelukkig en nu hopen dat dit de rest van de reis zo blijft!

Himeji Castle

Himeji Castle

Herfstkleuren bij Himeji Castle

Inmiddels zitten we in het Super Hotel in Tottori waar we voor de verandering een bed hebben om in te slapen (i.p.v. de tatami-mat) dus iedereen kan weer even bijkomen vannacht. Morgen gaan we de zandduinen hier in de buurt bekijken en ’s middags gaan we door naar Misasa waar we een nachtje in een Onsen Ryokan hebben. Ik ben erg benieuwd hoe we het daar zullen hebben!

(Visited 42 times, 1 visits today)

5 reacties

  1. Fantastisch om te kunnen volgen, hoe jullie genieten van jullie reis door Japan. Met internet en google earth is het vrij aardig te volgen, waar jullie steeds zitten. Het lijkt ons een hele ervaring om in zo?n totaal andere cultuur te verblijven. In tegenstelling tot een andere reactie missen wij jullie wel al een beetje en kijken best uit naar jullie terugkomst. Maar geniet eerst nog maar volop van al het moois daar.

  2. Leuke verhalen uit een fascinerend land. Spreken jullie ook met “echte” Japanners onderweg?Groeten van B&B en van Koos die hier een weekend is komen “trainen” voor de Kilimanjaro! Gisteren zo’n 20 km gelopen, heuvel op en af. Hij loopt nu (zondag) van Mheer naar Noorbeek en terug, straks gaan we een paar kilometer met hem meelopen van Mheer naar St. Geertruid en terug.

  3. Hoi,Wat een enthousiaste verhalen!!!! Om jaloers van te worden. Bedankt voor jullie kaart, ook namens oma. Hebben jullie vannacht lekker geslapen??? Veel mooi weer gewenst en tot lezen!!

  4. Hoi, hoi,wat grappig om nou eens andere via een web-log te volgen op reis. Het is erg leuk om te lezen, maar ik ga er toch maar eens een kaart bij pakken, want ik heb geen idee waar jullie het over hebben :-)En hoe is het nou om in zo’n snelle trein te zitten?In Nederland is het rustig en missen jullie vrij weinig trouwens!Liefs,Rianne.

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close