1 reactie

  1. Nou, ik heb nog geen telefoon gehad van jullie (wel van de mevrouw van de Senju-ji tempel de dag voordat jullie kwamen, die wilde weten of alles goed was en of jullie het echt wel zouden redden voor 5 uur daar…), maar ik zie fotos op de blog verschijnen van de zaken die gepland stonden dus ik neem aan dat alles voorspoedig verloopt. Vermaak je een beetje en tot snelJorg

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close