Rikugien garden Tokyo Japan

In Tokyo aangekomen

We zijn veilig aangekomen in Tokyo en zitten nu bij Jorg in zijn huisje. Alles ging vrij soepel met vliegen en door de douane heengaan. We hebben de railpassen in ons bezit en hebben er gelijk gebruik van gemaakt in de Narita Express.

Rikugien garden in Tokyo

In Tokyo even bijgekletst met Jorg en daarna heerlijk in een stadstuin (Rikugien garden) relax gezeten en gelegen en er traditionele groene thee gedronken.

aandetheeindetuin

Daarna met de trein richting Shinjuku om daar de winkels en de wolkenkrabbers te bekijken. Ergens op de 13e etage Japans gegeten en daarna op Tokyo Metropolitan Government Offices geweest op de 45e etage om te genieten van Tokyo by Night.

Morgen volgen er een paar fotootjes!!

(Visited 77 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close