Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Twitter & Hyves

Na een vermoeiend weekend bij de infobalie van de bata ben ik vandaag even de nerd uit wezen hangen. Er is nieuwe functionaliteit op mijn weblog, namelijk mijn Twitter-posts (of misschien voor leken beter bekend als de WieWatWaar van Hyves). Hierin is te zien waar ik zoal mee bezig ben en via een handige tool wordt het inmiddels ook op mijn Hyves gezet. Ook mijn blogposts komen tegenwoordig direct op mijn Hyves te staan. Dus minder werk en meer te zien… Als je nog tips hebt of opmerkingen, laat even een berichtje achter, ik ben altijd benieuwd!

(Visited 67 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close