Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Batavierenrace 2008

Even een berichtje live vanachter de Infobalie van de Batavierenrace 2008. Dit weekend staat weer in het teken van de grootste studenten-estafette-race van de wereld welke eindigt in Enschede op zaterdagmiddag. Voor ons een weekendje bikkelen achter de balie, maar vooral ook lol hebben met elkaar.

Mochten mensen even tijd hebben om langs te komen tijdens het feest bij de Infobalie, kom rustig langs!! De balie zit in het sportcentrum van de UT 😉

(Visited 45 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close